Spuittechniek

Over ons

Wout Hogervorst vof is een 40 jaar bestaand familiebedrijf met zijn oorsprong in de landbouw mechanisatie. De onderneming is als eenmanszaak gestart in 1976 met als doelstelling een zo breed mogelijk pakket te leveren voor de bloembollensector. De afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Dit ondermeer door een aantal grote dealer- en importeurschappen als Fendt / Kubota, NissanForklift, Kverneland en Mazzotti. De twee laatstgenoemden(Kverneland en Mazzotti) hebben voor een belangrijk deel bijgedragen aan de groei door samengesteld een uniek product te vormen, de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine. Sinds 2004 zijn er zelfrijdende spuitmachines geleverd aan agrariërs actief in verschillende sectoren, van akkerbouwers tot boomkwekerijen.
Nieuws

Al het laatste nieuws rondom spuittechniek

Ga naar de nieuwspagina

Zelfrijders

Een uitgebreid aanbod aan Zelfrijders

Ga naar de productpagina

Spuitbomen

Al onze spuitbomen op een rijtje

Ga naar de productpagina

Kverneland

Het merk Kverneland staat onder andere voor kwalitatief hoogwaardige spuittechniek voor gewasbescherming. De constructie van de boom zorgt voor een zeer lange levensduur, ondanks het lage gewicht. In combinatie met de meest moderne elektronica is Kverneland echt toon aangevend. En dit alles is komt volledig van Nederlandse bodem.

Mazzotti

Een Italiaanse onderneming gesitueerd in Ravenna is specialist in het produceren van hydraulisch aangedreven onderstellen. Per jaar verkoopt het ongeveer 150 onderstellen aan spuitmachinefabrikanten over de hele wereld. De kwalitatief hoogwaardige componenten die gebruikt worden zoals Sauer pompen, Poclain wielmotoren en de Perkins verbrandingsmotor verzekeren de eindgebruiker van een betrouwbare zelfrijder.
Heeft u vragen of bent u gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.

Mazzotti zelfrijdende spuitmachine

Zelfrijdende spuitmachines die zich bewezen hebben in verschillende sectoren. De spuiten worden samengesteld naar de wens van de klant, met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met - of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Leverbaar met verschillende hoeveelheden tankinhoud, van 1500 liter tot 5500 liter. Naast de zelfrijdende spuiten leveren wij ook de Mazzotti Multi werktuigdragers. De ervaringen met deze machines geven vele positieve reacties uit de markt. Meerdere Mazzotti Multi werktuigdragers in Nederland en België rijden naar volle tevredenheid!