Spuittechniek luchtondersteuning

Toepassing luchtondersteuning

De luchtondersteunende spuitboom wordt door Wout Hogervorst v.o.f. geheel in eigen beheer gefabriceerd. De AirPlus boom onderscheidt zich t.o.v. andere luchtondersteuningen door de enorm krachtige luchtwerveling die de ventilator kan genereren waardoor gewassen zich openen en zich optimaal laten bedekken, zowel boven, in het midden als aan de onderkant van het blad.De dopafstand(25cm) en boomhoogte van 30cm dragen bij aan de bedekking die perfectie benaderd! De krachtige luchtstroom maakt het mogelijk om met een zeer fijne druppel te werken en tegelijkertijd drift te beperken. Leverbaar van 12 tot 28 meter.
Luchtondersteuning spuitmachine
Nieuws
Al het laatste nieuws rondom spuittechniek

Ga naar de nieuwspagina

Zelfrijders
Een uitgebreid aanbod aan Zelfrijders

Ga naar de productpagina

Spuitbomen
Al onze spuitbomen op een rijtje

Ga naar de productpagina

Kverneland

Het merk Kverneland staat onder andere voor kwalitatief hoogwaardige spuittechniek voor gewasbescherming. De constructie van de boom zorgt voor een zeer lange levensduur, ondanks het lage gewicht. In combinatie met de meest moderne elektronica is Kverneland echt toon aangevend. En dit alles is komt volledig van Nederlandse bodem.

Mazzotti

Een Italiaanse onderneming gesitueerd in Ravenna is specialist in het produceren van hydraulisch aangedreven onderstellen. Per jaar verkoopt het ongeveer 150 onderstellen aan spuitmachinefabrikanten over de hele wereld. De kwalitatief hoogwaardige componenten die gebruikt worden zoals Sauer pompen, Poclain wielmotoren en de Perkins verbrandingsmotor verzekeren de eindgebruiker van een betrouwbare zelfrijder.
Heeft u vragen of bent u gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.