Heftruckchauffeur opleiding

Bent u op zoek naar een heftruck chauffeur opleiding? Dan kunt u bij Wout Hogervorst terecht! Wij zijn een totaal leverancier op het gebied van intern transport en hebben hierin al ruim 40 jaar ervaring. Voor een opleiding bent u daarom bij ons ook aan het juiste adres! Wilt meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen? Dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen over heftruckchauffeur opleiding!

De opleidingen van Wout Hogervorst

Wij bieden u verschillende opleidingen aan. Hierbij kunt u denken aan de volgende opleidingen:

  • Digitale tachograaf (geschikt voor Code 95)
  • VCA Basisveiligheid
  • VCA Basisveiligheid & VCA VOL veiligheid voor operationeel leidinggevenden (geschikt voor Code 95)
  • Veiligheidstraining heftrucks (geschikt voor Code 95)
  • Veiligheidstraining heftrucks

Wij geven opleidingen in het Nederlands maar wij kunnen deze eventueel ook geven in het Engels, Duits en Pools. Wanneer u een bestuurder bent die al ervaring heeft in het bedienen van een heftruck, kunt u bij ons terecht voor de opleiding “Veiligheidstraining heftrucks”. Tijdens die opleiding leert u wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van een heftruck zodat u deze goed kunt bedienen. Tevens schrijft de ARBO wetgeving voor dat de bestuurders moeten beschikken over specifieke deskundigheid. Naast een opleiding gericht op het besturen van de heftruck kunt u bij ons ook terecht voor een VCA Basisveiligheid opleiding. Deze training is gericht op het verhogen van de veiligheidskennis voor operationeel personeel en zorgt ervoor dat u als bedrijf voldoet aan de verplichting uit de VCA-norm. Na de cursus beheerst u de algemene principes betreffende veilig werken. 

Contact opnemen over een heftruckchauffeur opleiding

Bent u geïnteresseerd in één van onze opleidingen? Klik dan op onderstaande knop om de opleidingen te bekijken en meteen de mogelijke data en tijden. Ook kunt u zich hier direct inschrijven voor een opleiding. Wilt u een cursus op afwijkende data of bij u op locatie? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.