Aanbiedingen landbouw

Aanbiedingen!

Heeft uw tractor onderhoud nodig ?

Wij zorgen dat uw tractor weer helemaal in orde is voor het nieuwe jaar.

 

Neem snel vrijblijvend contact op met onze werkplaats en vraag naar de voorwaarden!!
Kubota M7 aanbieding

De Kubota M7001 is een krachtige presteerder op de professionele trekkermarkt met zijn buitengewoon krachtig hefvermogen en uitgebreid potentieel voor precisielandbouw. Dit topmodel stelt een volledig nieuwe standaard. Voeg hieraan toe de verrassende bedieningsvriendelijkheid met eersteklas comfort en efficiënte landbouw was nooit eenvoudiger. De machine benut al zijn talenten en levert topprestaties zonder enige moeite.

Verrassend vermogen: Alle modelvarianten van 130/150/170 pk met de optionele Power Boost, 20/20/5 pk vertonen buitengewone dynamische capaciteiten en vermogen.

Indrukwekkende milieuvriendelijkheid: De dieselmotor van 6,1 L met zijn innovatieve SCR-technologie beperkt de uitstoot tot een minimum en gaat verder dan de huidige emissienorm fase IV Final.

Geweldige veelzijdigheid : De bewezen powershift-transmissie scoort hoog met zijn fantastische efficiëntie en de continue Kubota Variabele Transmissie (KVT) heeft een bijna eindeloos potentieel met zijn maximaal schakelcomfort.

Bijzonder goed ingericht: De ruime cabine heeft een onbeperkt panoramisch zicht zonder dode hoeken, terwijl de ergonomische zitting en het lage cabinegeluidsniveau optimaal comfort bieden.

Verrassend comfortabel: De alles-in-een terminal en multifunctionele hendel zijn optimaal geplaatst vanuit ergonomisch standpunt en zorgen voor een intuïtieve bediening en een eenvoudige bewaking van alle machineonderdelen.

Indrukwekkend nauwkeurig: De M7001 is 100% ISOBUS-compatibel en maakt efficiënt gebruik van de machine mogelijk. Door de mogelijkheden van het automatische stuursysteem is het een ideale precisieoplossing voor effectieve landbouw.

 

Wat kost dat?

Kubota M5001 aanbieding

Kverneland CLC PRO Classic

De Kubota M5001 is de slimme doorduwer van zijn klasse — deze uiterst wendbare professionele trekker bewijst dat ware grootheid van binnen komt. Met zijn krachtige motor, uitstekende transmissie, hoge bodemvrijheid en bijzonder eenvoudige bedieningsorganen wordt hij snel een onmisbare factor in de dagelijkse werkzaamheden. Benut zijn geweldige werkinzet en klaar uw zware werkzaamheden snel.

Uiterst krachtig: De 4-cilinder motoren van 95 en 113 pk (DIN 97/68 EG) hebben een verrassend betrouwbaar vermogen en een hoge efficiëntie.

Geweldig milieuvriendelijk: Vanzelfsprekend voldoet de V3800 motor aan de strenge eisen van de laatste emissienorm fase IV.

Ongelooflijk comfortabel: De M5001 schakelt eenvoudig en comfortabel dankzij de 36 versnellingen vooruit en 36 achteruit.

Uiterst wendbaar: Het Bi-speed stuursysteem met zijn stuurhoek van 55° en hoge bodemvrijheid maken de M5001 uiterst behendig en wendbaar.

Verrassend comfortabel: De comfortabele ruime cabine heeft een optimaal panoramisch zicht. Omdat alle bedieningselementen hun eigen plaats hebben, gaat er geen beweging verloren.

Indrukwekkend nauwkeurig: De M5001 is veel meer dan gewoon een trekker. Dankzij de ombouwset met ISOBUS aansluitingen en de Kubota werktuigen, is deze trekker het antwoord op alle uitdagingen. En met zijn mogelijkheden voor precisielandbouw oplossingen bespaart hij tijd en geld.

 

Contact

houd de website in de gaten voor meer aanbiedingen.
Heeft u vragen of bent u gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.